Projecten

"De Leeuw" Grootkeukentechniek is gespecialiseerd in bedrijfskeukeninrichtingen, door deze specialisatie kan en mag van ons worden verwacht dat wij het beste resultaat voor uw bedrijfskeuken kunnen bereiken.

De projecten van "De Leeuw", worden in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en geplaatst, van de tekening tot de eindafwerking.


 

 

 

 

 

Hans Akerboom (r) van "De Leeuw" Grootkeukentechniek en Harrie van de Graaf (l) van  "De Rooi Pannen Tilburg",  met leerlingen in de nieuw geplaatste keuken bij "Brasserie De Gezel" (foto: Terburg Tekstproducties)

Ontwerpen
In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij een complete (bedrijfs) keukeninrichting welke wij op een autocad tekening geheel uitwerken. Functionalitiet en routing staan bij de ontwerpen uiteraard voorop.

Producten en productie
"De Leeuw" Grootkeukentechniek werkt voornamelijk met toonaangevende merken en fabrikanten, bovendien wordt een groot deel van het speciaal- & Maatwerk in eigen beheer gefabriceerd.
Bij de door ons geleverde apparatuur staat de kwaliteit en duurzaamheid voorop. Dankzij onze flexibele bedrijfsstructuur en onze eigen productie zijn wij in staat een hoogwaardige kwaliteit te leveren tegen een perfecte prijs-kwaliteits verhouding.

Plaatsing
Ook de plaatsingen worden door onze eigen Technische Dienst in eigen beheer verzorgd. Hierbij hoort uiteraard het vakkundig plaatsen en in gebruik stellen, alsmede uitleggen van de apparatuur.
Jarenlange ervaring en regelmatige up-date van de kennis van onze technische dienst garanderen een perfect afgewerkte keuken installatie.

Projecten
Een paar voorbeelden van (maatwerk) projecten zijn:

 
Natlab
Eindhoven
Natlab
Vitalis
Eindhoven
Vitalis
Rabobank
Oisterwijk
Rabobank
Satellietkeuken

Satellietkeuken
SMO De Bron
Tilburg
SMO De Bron
Huisartsenpraktijk
Oirschot
Huisartsenpraktijk
Brede School BBS B...
's-Hertogenbosch
Brede School BBS Boschveld
De Rooi Pannen
Breda
De Rooi Pannen
GGZ
Tilburg
GGZ