Over "De Leeuw" Grootkeukentechniek

De specialist in Horeca en bedrijfskeukeninrichting
"De Leeuw Grootkeukentechniek"

 

 

 
 
 
 
 
 
 
  
 
"De Leeuw" is opgericht in 1970.
Begonnen als leverancier van Winterhaltervaatwassers, uitgebreid tot volledige keukeninrichting met duurzame merken.  
Wij bouwen zelf de keukens naar uw wens, rvs kokerprofiel met rvs of composiet bladen. Diverse kleuren volkern, in wit maar ook houtnerf, rood, bruin, blauw of antraciet.
De Leeuw Grootkeukentechniek heeft een eigen technische dienst, is gecertificeerd in horeca aparatuur en rijdt  met volledig ingerichte servicewagens waarmee wij uw bedrijfskeuken, de kantine of grootkeuken volledig kunnen onderhouden en evt gelijk de storingen aan de apparatuur kunnen oplossen.
 
Voor keukenapparatuur zoals; fornuizen, friteuses, ovens, afzuigkappen. Rvs spoeltafels ook voor slagerijen of bakkerijen.
Afwasmachines en glazenspoelmachines,Winterhalter & Ata & Hobart bent u bij "De Leeuw" Grootkeukentechniek aan het juiste adres.
Koel en vriescellen, koel en vrieskasten werkbanken en kleine onderbouwkoel-vrieskasten in rvs maar ook in wit leverbaar
Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en plaatsen van horecakeukens, maatwerkkeukens,bedrijfskantines e.d.
Kwaliteit en service staat bij ons voorop.

Horecakleingoed
Van theelepeltje tot grote koekenpan, zeep voor de afwasmachine, filterpapier voor de koffiemachine, kop en schotels met logo en ga zo maar door. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor advies.
 
 
Wilt u een afspraak maken om van gedachten te wisselen met een van onze adviseurs om een keukenontwerp te laten maken?

Of misschien wilt u meer weten over onze horeca-bedrijfskeukens, neemt u dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

U bent altijd welkom in onze showroom en wanneer u vooraf een afspraak maakt, weet u zeker dat we u ook optimaal kunnen helpen.